Un sezon fabulos incepe cu Harper’s BAZAAR martie-aprilie

0

Dam startul noului sezon cu un anunt important: incepand din martie 2012, Harper’s BAZAAR Romania apare o data la doua luni, fiecare editie continuand sa fie insotita de cate un supliment.

Pe coperta numarului de martie-aprilie se afla Georgia May Jagger, intr-un pictorial solar realizat in Miami, in timp ce in interiorul revistei aveti ocazia sa cititi un articol scris chiar de mama Georgiei, celebrul manechin Jerry Hall, despre transformarea fiicei sale dintr-o adolescenta ingenua intr-un style icon la numai 20 de ani.

Mai apreciata ca oricand, Carine Roitfeld este protagonista unui amplu material ce exploreaza toate rolurile acestei veritabile Diana Vreeland a secolului 21, de la cel de mama pana la cel de personaj iconic al modei, cu un stil ce incita si inspira deopotriva.

Harper’s BAZAAR Romania va invita, de asemenea, sa il cunoasteti mai bine pe unul dintre cei mai reprezentativi exponenti ai noului val de designeri romani, Lucian Broscatean, sa faceti o incursiune in Bucurestiul lui Philippe Guilet, calator de exceptie si autor al colectiei couture 100%.RO, si sa descoperiti viata la moda a Verei Wang, in noua sa casa hi-tech din Los Angeles.

Pictorialele cu noile colectii propun escapade tropicale, cu o cromatica efervescenta, pe care o veti regasi si in pictorialul de accesorii hot ale sezonului.

In pragul primaverii, nu ratati ghidul BAZAAR pentru o silueta perfecta, secretele noii luminozitati a pielii si un inedit profil al artistului britanic David Hockney, care vorbeste despre noua sa expozitie din Londra si despre oameni dragi lui, precum Andy Warhol si Lucian Freud.

Suplimentul BUSINESS, numai impreuna cu Harper’s BAZAAR

Coperta suplimentului de martie-aprilie este un remake local, in cheie business, al unei coperte iconice BAZAAR din 1959. La distanta de 53 de ani, preluam mesajul original de eleganta clasica si il interpretam intr-un pictorial all-white, precum si in ghidul extins de buna purtare a tinutelor office.

Camelia Sucu dezvaluie pentru BAZAAR filozofia unei afaceri impletite cu responsabilitatea sociala, sub mottoul reinventarii. Tot in paginile suplimentului BUSINESS intrati in culisele unor initiative de succes ale unor femei de afaceri pentru care criza nu este decat un accesoriu al vietii lor provocatoare.

Editia Harper’s BAZAAR Romania martie-aprilie 2012 poate fi achizitionata incepand din 2 martie de la toate punctele de difuzare a presei.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here