Un sezon plin de inspiratie, cu BAZAAR Collections

0

Harper’s BAZAAR Romania anunta cu bucurie aparitia unui nou numar BAZAAR Collections – ghidul complet al colectiilor de primavara-vara 2012, intr-o editie king size de 164 pagini.

Suntem in pragul unui sezon ce marcheaza reaparitia modei ca joie de vivre, asa ca grabiti-va sa descoperiti look-urile exuberante de pe podiumurile de la Paris, Milano, Londra si New York. Nu mai putin de zece pagini de tendinte va vor introduce in acest univers creativ, inaintea prezentarii colectiilor din toate capitalele modei.

Si pentru ca Saptamanile Modei sunt niste sarbatori extravagante la care timpul se dilata, iar show-urile devin doar un reper pe o agenda hiper-aglomerata, am mers si noi pe urmele modelelor si  ale vedetelor pentru a vedea cine la ce petrecere a mers, care sunt noile It Girls (& noul It Boy) si cine a atras atentia fotografilor de street style.

In plus, va invitam cu drag sa aflati care sunt cele mai hot trenduri de makeup si haristyling si cum puteti recrea pe cont propriu propunerile spectaculoase de pe catwalk.

 

Singurul ghid fashion de acest fel din Romania, BAZAAR Collections n-ar trebui sa lipseasca din bibliotecile glossy ale fashionistelor.

Lectura placuta!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here