Urban Jungle: Kenzo x H&M

0
urban jungle kenzo x hm

Piesele in nuante vibrante si printuri multicolore ale colectiei Kenzo x H&M vor ajunge incepand cu 3 noiembrie si-n magazinele brandului suedez din Baneasa Shopping City si Unirea Shopping Center.

urban jungle kenzo x hm

Directorii de creatie Kenzo, Carol Lim si Humberto Leon, au reusit sa surprinda esenta noii generatii de tineri si a diversitatii cu care ea vine la pachet, iar hainele din noua colectie nu impun nicio regula de purtare, lasand libertate totala de exprimare.

urban jungle kenzo x hm

“Am vrut sa facem obiecte de colectie. Piese care vor dura” a declarat Carol Lim

urban jungle kenzo x hm

„Sa ai posibilitatea de a vorbi unui public mai larg, de a ajunge la oameni care poate nu stiu ce e Kenzo, acesta este un lucru cu adevarat interesant”, spune Humberto. „Fiecare piesa are un sens, o relevanta si importanta. Aceasta a fost misiunea noastra de la inceput. „Humberto si Carol au proiectat o colectie care exemplifica lumea îndrazneata a brandului. Iar pentru ei, aceasta colaborare a fost, de asemenea, o sansa de a reflecta, remixa si de a-si extinde arhivele in onoarea lui Kenzo Takada, designerul japonez vizionar, care a fondat marca in 1970. Colectia Kenzo x H&M este o celebrare a trecutului si o contopire a sa cu prezentul si viitorul. Formele și siluetele pieselor sunt moderne si fresh. Multe dintre articole de imbracaminte sunt reversibile, un semn distinctiv al Kenzo. „Am vrut sa facem obiecte de colectie”, spune Carol. „Piese care vor dura.”

urban jungle kenzo x hm

Si dupa cum va anuntam si la inceputul articolului, piesele vestimentare si accesoriile, vor fi disponibile online si-n 250 de magazine H&M din intreaga lume incepand cu 3 noiembrie. Pana atunci va lasam insa sa va delectati cu imaginile surprinse de Lukasz Pukowiec pentru numarul de noiembrie-decembrie al revistei Harper’s BAZAAR Romania.

urban jungle kenzo x hm

Foto: Lukasz Pukowiec, Editorial realizat de: Andrei Iovu si Lil Bulgac, Model: Melissa Stasiuk/Next Management, Make-up: Christopher Kam/ Airport Agency, Hairstyling: Chiao Chenet/ Airport Agency, Asistent foto: Hubert Kwiecinski

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here