V&A Museum si-a desemnat cea mai de succes expozitie a tuturor timpurilor

0
136
expozitie David Bowie V&A Museum

Retrospectiva dedicata vietii si operei lui David Bowie a devenit cea mai de succes expozitie din istoria V&A Museum. Ieri, la Museo d’Arte Moderna di Bologna in Italia, expozitia a depasit 1,5 milioane de vizitatori, devenind astfel cea mai populara expozitie V&A Museum. Iar calatoria ei prin lume nu s-a terminat.

expozitie David Bowie V&A Museum

Ea a atras 1,5 milioane de vizitatori, de la deschidere si pana-n prezent, dintre care 312.000 de vizitatori au fost doar in Londra. Exponatele au facut turul in aproape 10 spatii si au ajuns in Canada, SUA, Australia si Brazilia. Acestea se afla in prezent in Bologna, in Italia, inainte de a ajunge la Tokyo si apoi in Barcelona, in luna mai.

expozitie David Bowie V&A Museum

Reprezentantii V&A Museum au povestit ca insusi David Bowie a fost foarte miscat de receptia deschisa publicului la expozitie

expozitie David Bowie V&A Museum

„Printre cei care au vizitat expozitia s-a numarat si David Bowie”, a declarat Victoria Broackes, unul dintre co-creatorii ei. „Am fost foarte onorata sa vad ca el a fost prezent. Pe parcursul a celor cateva ore petrecute el parea sa treaca de la momente in care doar arata familiei sale diverse obiecte pana cand incepea sa fie cu adevarat emotionat de experienta.”

expozitie David Bowie V&A Museum

Pana-n prezent printre cele mai de succes expozitii de la V&A Museum s-au numarat Art Deco (care a avut 1,17 milioane de vizitatori), Vivienne Westwood (844,000 de vizitatori) si Surreal Things: Surrealism & Design (881000 de vizitatori).

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here