Vacanță în Grecia: ce purtăm pentru o experiență șic în Mykonos?

0
Vacanta in Grecia: ce purtam in Mykonos 2019
Vacanță în Grecia: ce purtăm pentru o experiență șic în Mykonos?

Mykonos este insula perfectă pentru cele mai stylish apariții, cu ale sale priveliști albe și albastre, plaje fabuloase, scăldate de razele soarelui de-a lungul întregului an. Bagajul pentru vacanță urmează a fi compus cu gândul la mai multe contexte și evenimente pe care le oferă viața insulară. Indiferent de ce urmează să vizitați sau să explorați, accesoriile esențiale pentru orice activitate ar fi o pereche de ochelari cu lentile mari, o pălărie cu boruri largi din rafie sau o variantă mai cool, o pălărie bucket. Asigurați-vă însă ca arsenalul vestimentar de zi și seară variază între look-uri ultra comfy și look-uri extra șic, datorită versatilității pe care o oferă Mykonos. Vă propunem 2 variante de ținute pentru cele două momente ale zilei petrecute pe insula divină.

DAY

Ținutele de zi ar trebui să corespundă doar unui criteriu – celui de a fi de o lejeritate extremă. Optați pentru un costum de baie minimalist, sofisticat, de culoare albă, ce oferă o alură aristocratică atemporală. O rochie din croșet fin completată cu o geantă maxi din rafie vor contura dispoziția boemă, iar o pereche de sandale cu mai multe barete va fi o referință clasică la încălțările din Grecia antică. Citiți și „16 piese must-have pentru o vacanță șic la mare„!

Rochie croșetată Twinset, 780 Lei; Pălărie de rafie Mango, 139.90 Lei; Ochelari de soare Zimmermann, net-a-porter.com, 230 Euro; Costum de baie Noire Swimwear, 381 Lei; Geantă de rafie Nannacay + NET SUSTAIN, net-a-porter.com, 135 Euro; Sandale de piele Weekend Max Mara, 683 Lei

NIGHT

Viața nocturnă din Mykonos oferă o multitudine de experiențe șic – începând cu posibilitatea de lua cina la apusul soarelui pe malul mării și sfarșindu-se în cele mai fabuloase cluburi. Arsenalul de seară necesită o pereche de sandale minimaliste cu toc, o geantă rafinată, bijuterii și accesorii de păr prețioase. Optați pentru un caftan șic cu un ornament inspirat din mitologie, ce poate fi purtat atât ziua, cât și seara, fiind accesorizat într-o manieră mai sofisticată.

Caftan de poplin Le Sirenuse, Positano, matchesfashion.com, 1.500 Lei; Ochelari de soare Kaleos, sunglasscurator.com, 908.58 Lei; Cercei din aur 14K și cristale negre Teilor, 510 Lei; Bentiță de catifea cu perle și scoici Wald Berlin, 139 Euro; Geantă cu scoici Rosantica, net-a-porter.com, 930 Euro; Sandale Zara, 149.90 Lei

Foto: iStock, prin amabilitatea distribuitorilor; Colaje: Veronica Nojac

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here