Vanessa Paradis este Conscious pentru H&M

0

Vanessa Paradis, cunoscuta pentru dragostea sa pentru planeta, este imaginea Conscious pentru H&M. Linia Conscious este creata in spiritul ultimelor trenduri, dar si in mod sustenabil, folosind bumbac organic, poliester reciclat si Tencel.

„Imi place sa fac parte din ceva precum colectia Conscious de la H&M. Ma stradui sa fac cumparaturi cat mai constient fata de mediu, iar vintage-ul e o parte esentiala a garderobei mele. Stilul ma reprezinta si este si o metoda eco friendly pentru ca folosesc si refolosesc haine vechi”, spune Vanessa subliniind o alta latura a campaniei Conscious.

Colectia Conscious va fi lansata in acelasi timp cu campania de colectare a hainelor vechi, tot sub numele de Conscious.  Clientii vor putea aduce in cadrul magazinelor selectionate hainele vechi nedorite, de la orice firma, maxim doua pungi pe zi, si vor primi in schimbul lor un voucher H&M. Aceasta este prima initiativa din partea unui retailer de a incuraja colectarea hainelor vechi, pentru a reduce risipa si a preveni ca hainele sa nu ajunga in depozite de deseuri.

Colectia completa pentru femei va fi disponibila in magazinele H&M si online de pe 25 martie, alaturi de colectiile Conscious pentru barbati si copii.

[youtube futi8gcU79w 600]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here