Varstele inocentei cu Karen Walker

0

Karen Walker ne impresioneaza de fiecare data cu ochelarii ei greu de trecut cu vederea, iar in ultima vreme si cu inclinatia sa pentru campanii creative.

Pentru colectia de vara, campania lansata in februarie, pe care am remarcat-o aici, a ales personalitati bine conturate si un stil definit deja de decade. A colaborat cu personajele preferate din imaginarul Advanced Style, cu varste intre 65 si 90 de ani.

Acum, in lumina noii campanii, pentru o colectie de ochelari de soare de vara tarzie, vedem ca este reprezentata cealalta extrema.

Copii poznasi, care abia isi formeaza personalitatea, dar care stiu sa intre in rolul de model, ne arata inca o data ca stilul nu are varsta. Poate ambele extreme reprezinta varsta inocentei, in care totul este doar o aventura placuta si jucausa, asa cum ar trebui sa ramana.

Este evident ca ochelarii statement ai lui Karen Walker pot completa la fel de bine o tinuta simpla, asa cum vedem in expresiile copiilor, sau extravaganta, dupa cum am vazut la reprezentantele cu experienta in stil.

Care este abordarea voastra preferata?

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here