Vedete ale street style-ului ca modele

0

Fiecare in parte este o femeie de succes in domeniul ei, insa cele trei prietene – Miroslava Duma, Ulyana Sergeenko si Elena Perminova – sunt admirate mai ales pentru stilul neinfricat surprins de fotografii de street style. Nu e de mirare ca au fot alese ca modele pentru lookbook-ul toamna-iarna 2013/2014 al retailerului de lux rusesc TsUM. In fata lentilei lui Mert Alas & Marcus Piggott, cele trei au ilustrat trendurile sezonului in tinute Givenchy, Tom Ford, Carven si Stella McCartney, printre altele.

Sedinta foto pentru lookbook a avut loc in cadrul galeriei londoneze a uneia dintre cele mai mari case de licitatii din lume, Phillips,  la o zi dupa licitatia de arta contemporana. O referinta ce se gaseste si in alegerea „cubista” a decorului duoului Mert& Marcus.

TsUM sau Departamentul Central Universal, aflat intr-o cladire istorica de sase etaje din centrul Moscovei, are renumele celui mai mare retailer de lux din Rusia, reunind peste 1.000 de branduri.

Cele trei prietene – directorul digital al TsUM, Miroslava Duma, designerul Ulyana Sergeenko, care si-a lansat colectiile in cadrul Saptamanii Modei Haute Couture din Paris, si Elena Perminova, model si vedeta a street-style-ului – pot fi considerate responsabile de readucerea modei rusesti in atentia internationala.

In video-ul din culise puteti vedea mai multe tinute si cadre ce nu au fost dezvaluite inca:

[youtube tQAyiA6YI-U 600]

(foto: TsUM, Lena Perminova si Mira Duma)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here