Cele mai bine imbracate vedete la show-urile Valentino & Dior

0
vedete bine imbracate Diane Kruger Valentino

Valentino & Dior au fost doua dintre show-urile din cadrul Paris Fashion Week care au strans un numar impresionant de vedete in front row. Iar un alt lucru in comun pe care-l au cele doua branduri este ca-n acest sezon amandoua au doi noi directori creativi la conducere: Maria Grazia Chiuri si Pierpaolo Piccioli.

Natalia Vodianova, Marion Cotillard si Kate Moss au fost in front-row la prezentarea Dior

Maria Grazia Chiuri a prezentat pe 30 septembrie prima ei colectie pentru Dior la Paris Fashion Week. Inspirata de istoria casei si de formele feminine, Chiuri a venit cu o colectie in care apar atat rochii cu corset sau tshirturi statement, cat si neasteptatele costume inspirate din uniforma scrimeurilor. De la show-ul Dior n-au lipsit sustinatoarele long-term ale brandului: Natalia Vodianova, Marion Cotillard, Kate Moss, Karlie Kloss si multe alte vedete.

Natalia Vodianova
Natalia Vodianova
Kate Moss
Kate Moss
Marion Cotillard
Marion Cotillard
Karlie Kloss
Karlie Kloss

Cu toate ca piesele prezentate in weekend la Paris seamana destul de bine cu stilul deja consacrat al casei, Valentino a intrat intr-o noua era, cu prima colectie creata de Pierpaolo Piccioli. Romantismul este conferit prin forme si detalii contemporane, nu lipsesc celebrele rochii diafane Valentino cu guler inalt si fustele care par ca plutesc pe langa corpul modelelor. Elena Perminova, Jessica Alba si Diane Kruger au fost trei dintre vedetele observate de noi la intrarea show-ului Valentino, care ne-au inspirat cu alegerile lor.

Elena Perminova
Elena Perminova
Jessica Alba
Jessica Alba

Foto: Guliver

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here