Vedete pe podium în cadrul show-ului Miu Miu Cruise 2019

0
Uma Thurman

De obicei, în cadrul unui show din timpul Săptămânilor Modei, sunteți mai obișnuite să observați vedetele în primul rând al prezentărilor și nu pe podium. Show-ul Miu Miu Cruise 2019 a fost de această dată excepția de la regulă.

Miuccia Prada a invitat în cadrul show-ului, desfășurat la hotelul Regina din Paris, o mulțime de muze faimoase Miu Miu, care au prezentat noua colecție. De la celebrități importante precum Uma Thurman și Kate Bosworth, până la newcommerițele Sadie Sink și Rowan Blanchard, dar și supermodelele precum Naomi Campbell sau Adriana Lima, podiumul a fost înțesat cu figure celebre.

Show-ul acesta a marcat totodată revenirea pe catwalk a lui Chloe Sevigny. Actrița mai defilase pentru Miu Miu în 1995. Pentru unele dintre vedetele prezente în cadrul show-ului Miu Miu Cruise 2019, cum este cazul lui Kate Bosworth, aceasta a fost prima defilare din carieră. Ea a urcat pe podium gândind “De abia pot merge pe stradă, darmite într-un show de modă,” a mărturisit ea pentru WWD, însă ulterior s-a distrat de minune. Mai jos găsiți o galerie foto ce cuprinde toate numele faimoase de pe podiumul Miu Miu Cruise 2019.

Miuccia Prada nu apelează pentru prima dată la această strategie, în 2012, în cadrul show-ului Prada pentru barbați, ea a avut printre modelele masculine nume precum Adrien Brody, Willem Dafoe sau Gary Oldman.

Citiți și: “Noile staruri pentru o primavara Miu Miu”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here