Vedetele care au ales Tommy Hilfiger pentru Met Gala 2019

0
Zendaya

Printre celebritățile care au purtat în seara precedentă Tommy Hilfiger s-au numărat Zendaya, Lewis Hamilton, Winnie Harlow, Kris Jenner, Corey Gamble, Law Roach și Thalia.

Tommy și Dee Hilfiger au fost prezenți la gala pentru strângere de fonduri dedicată Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute pe 6 mai 2019, în New York City pentru a celebra deschiderea expoziției ‘Camp: Notes on Fashion’. Având la bază eseul din 1964 ,,Notes on Camp” al scriitoarei Susan Sontag, expoziția prezintă felul în care moda și arta au fost influențate de teme precum trucurile, exagerarea și ironia. Seara a fost co-prezidată de Lady Gaga, Alessandro Michele, Harry Styles, Serena Williams și Anna Wintour.

Printre invitații aflați la masa lui Tommy și Dee Hilfiger s-au numărat ambasadorii de brand TOMMY HILFIGER la nivel mondial – Zendaya și Lewis Hamilton, dar și supermodelul Winnie Harlow, vedeta TV și antreprenoarea Kris Jenner, vedeta TV Corey Gamble, arhitectul de imagine Law Roach, cântăreața și compozitoarea Thalia și producătorul Tommy Mottola.

„Este întotdeauna un proces interesant să creez modele care sunt inspirate de unele dintre cele mai importante momente de modă” a declarat Tommy Hilfiger. ,”Nu poți spera la o seară mai memorabilă decât Met Gala pentru a vedea aceste design-uri prinzând viață”.

Citiți și: “Tommy Hilfiger lansează colecția capsulă pentru bărbați TommyXMercedes-Benz”!

Foto: prin amabilitatea brandului

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here