Veruschka von Lehndorff, vedeta noii campanii Acne Studios Resort ‘18

0
Veruschka Acne Studios Resort 2018

Daca va gandeati ca anumite piese (hanoracele, jachetele oversized din denim sau colantii) sunt rezervate strict pentru cei tineri, iata ca noua colectie Acne Studios isi propune sa inlature aceasta idee preconcuputa.

Veruschka Acne Studios Resort 2018

Acne Studios calca pe urmele altor branduri cool precum Vetements, The Row si Dries Van Noten ce imbratiseaza diversitate de varsta atat pe podiumuri, cat si in campanii.

Veruschka Acne Studios Resort 2018

In cel mai recent lookbook al brandului suedez pentru colectia Resort ‘18 apare Veruschka von Lehndorff, supermodelul anilor ’60, ce are in prezent 78 de ani. Veruschka nu este la prima ei aparitie recenta. Ea a mai defilat si-n cadrul unui show Giles de la London Fashion Week din 2010.

Veruschka Acne Studios Resort 2018

Veruschka si-a ales inainte piesele preferate din noua colectie Acne Studios

“Aceasta este o colectie cu arhetipuri Acne Studios, iconica si reala, si tocmai de aceea am vrut sa lucrez cu un style icon pentru imagini. Am rugat-o pe Veruschka sa-si aleaga piesele preferate din colectie si a fost incredibil sa lucram cu aceasta femeie supersonica, ce este totodata si atat de spontana”, a declarat Jonny Johansson, directorul creativ si co-fondatorul marcii.

Veruschka Acne Studios Resort 2018

In loc sa mearga pe un look integral compus din piese extrem de actuale, asa cum a facut Vetements sezonul trecut, Johansson a mers pe o abordare mix-and-match, aruncand in joc tot felul de obiecte extravagante, combinate in moduri cat mai neasteptate. Elementul-surpriza a fost strecurat prin colantii si body-urile cu printuri lemnoase ce amintesc de anatomia corpului omenesc.

Veruschka Acne Studios Resort 2018

Cititi si: “Cele mai hot idei de improspatare a garderobei pentru luna decembrie”!

Foto: Acne Studios

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here