Noul parfum Bombshell Intense de la Victoria’s Secret se alătură colecției iconice de parfumuri

0

Victoria’s Secret lansează Bombshell Intense, noul parfum cu note senzuale care completează colecția multi-premiată de parfumuri Bombshell.

Provocatorul Bombshell Intense se alatură așadar unei colecții iconice de parfumuri – Bombshell. Inspirat de seducătorul roșu, Bombshell Intense incapsulează exact ceea ce și transmite această culoare: putere, dârzenie, dar și glamour și pasiune. Note: Cireașă rafinată, cremoasă, vie. Bujor roșu pentru acel touch pigmentat și abundent din aroma florala, care a consacrat parfumul Bombshell. Vanilia îndrăzneață învăluie totul într-un finish blând, călduros.

Creat având la bază valorile culorii roșu – care întruchipează puterea, dârzenia, aerul glamouros și pasiunea – parfumul Bombshell Intense îți oferă o experiență senzorială rasată și plăcută, fiind totodată și cel mai cutezător parfum de până acum al întregii colecții.

Notele care deschid acest parfum citric-floral-sălbatic sunt extrase din rafinata și cremoasa cireașă, peste care „intervine“ bujorul roșu – cu ale sale impulsuri saturate care confirmă semnatura florală a lui Bombshell.

În miezul parfumului tronează vanilia din Madagascar – pură, dar viguroasă, și care desăvârșește parfumul în note subtile, dar îndrăznețe. În sfârșit, câțiva stropi fini de nectar de piersici și prună finisează senzual aroma.

Te vei îndrăgosti până peste cap de acea frumusețe misterioasă pe care o proiectează un lan de bujori roșii înfloriți. În inima parfumului vei descoperi esența floral-proaspată a acelor bujori înfloriți și care să fie parcă ocrotită de petalele lor purpurii.

Colecția include apa de parfum 50 și 100ml, apa de parfum rollerball 7ml, mist pentru corp 250ml și loțiune parfumată 250ml. Descoperă întreaga colecție Bombshell Intense în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City!

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here