VIDEO: BAZAAR Fashion Icons. Episodul 1

0
143

Uneori admiri o aparitie inocenta, marcata subtil de un pandantiv cu mesaj, alteori te copleseste o prezenta opulenta. Sunt si momente cand iti place discretia unei tinute minimaliste sau te seduce silueta domoala a unei rochii cu imprimeu floral. Toate constituie secvente autentice pentru eleganta feminina, iar in editia Harper’s BAZAAR noiembrie-decembrie 2013 puteti descoperi, prin intermediul fotografiilor semnate de Alex Galmeanu si a portretelor realizate de Vicki Nicola, interpretarile pe care i-o dau Doina Ciobanu, Ana-Maria Zegheru, Andreea Esca, Ileana Badiu, Ingrid Vlasov, Mirela Bucovicean, Camelia Sucu, Veronica Pascu si Corina Barladeanu.

Cu video-ul de mai jos – o productie Vickipedia.ro, prima dintr-o serie de portrete video pe care va invitam sa le urmariti timp de o saptamana, incepand de astazi -, aveti un teaser cinematografic. Enjoy!

Harpers Icons – Veronica Pascu from vickipedia on Vimeo.

Cititi despre secretele de stil ale Veronicai Pascu in editia Harper’s BAZAAR Romania noiembrie-decembrie 2013, acum la toate centrele de presa!

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here