Video: Happy, Help, Love cu Lanvin

0
109

Edie Campbell ne arata latura ei cameleonica, in sase fatete colorate si amuzante ce exagereaza trasaturi ale personalitatii sale, in spiritul Lanvin.

Pentru o colectie de toamna pornita de la un amestec ingenios, in care tinutele de zi si de seara se imbina in aceeasi look uneori si un styling relaxat sustine un lux degajat, cu o impertinenta ce aduce a adolescenta. umorul lui Alber Elbaz a completat personajele cu prieteni imblaniti sau ‚impanati’.

Fiecare ipostaza a lui Edie si a celorlalte modele creeaza o poveste imaginara doar din coafura, machiaj si cateva cuvinte. O mustata descrie un lord, bucle lejere – un tanar naiv indragostit, un afro nebun glorifica excentricitatea modelei britanice. Personajele sunt completate si de gandurile din fundal, ce dau sens expresiilor surprinse si in fotografiile campaniei. Meditatii asupra cuvintelor ce au devenit bijuterii in aceasta colectie, profita de naturaletea inocenta a fiecarui personaj conturat. Ce este dragostea? Ce inseamna cool?

Fara greutati metafizice totusi, doar cu usurinta spirituala cu care ne-a obisnuit Alber. De data aceasta tradusa in coliere supradimensionate, ca sentimentele pe care le exprima: Happy, Help, Love. Si nu poti sa nu zambesti cand Happy si Help apar sub diverse forme impreuna, mai ales completate de o diadema sau albine uriase din pietre pretioase.

Urmariti clipul mai jos:

[youtube aWTiwybo92I 600]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here