Video: Miss Wu ne tachineaza

0

Jason Wu si-a construit noua linie, Miss Wu in jurul ghidusiei feminine. Deci este foarte nimerit ca filmul acestei colectii de primavara sa fie feminin, jucaus si, cum ii place lui Wu sa fie moda, cu un element de fantezie. „Pentru ca principala mea colectie a evoluat in ceva mai sexi si evocativ, am vrut ca latura mai dulce a simtului meu estetic mele sa fie pastrata” spune Wu pentru Style.

Cupluri celebre precum Marianne Faithfull si Mick Jagger, Jane Birkin si Serge Gainsbourg, admirate si ca style icons, au fost punctul de pornire pentru ploverele usoare marinaresti, cardiganele relaxate, rochiile jucause si palariile cu borul moale. Toate aceste elemente au un parfum francez si amintesc de perioada Nouvelle Vague, epoca de glorie a filmelor lui Jean-Luc Godard.

Asa ca, e normal ca Meghan Collison incepe filmul, ca un personaj a lui Godard, creand un joc menit sa atraga atentia partenerului ei cam indiferent. Danseaza prin casa, schimba tinute si accesorii, si ajunge in universul ei, unde poate sa pluteasca. E una dintre acele fete magice, iar lui Wu ii place sa faca moda mai interesanta cu putina fantezie.

Jason Wu a facut aluzii ca probabil urmeaza si o linie de accesorii adaugata colectiei, oricum ar fi, de-abia asteapta sa scrie urmatorul capitol din viata lui Miss Wu.

Colectia are preturi intre $190 si $800 si este disponibila exclusiv online la Nordstrom.

[youtube L9ljxaB9cNI 600]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here