4 C
Bucuresti
duminică, decembrie 17, 2017

VIDEO: In culise cu „Pirati si printese”

Urmariti un making of al celui mai recent editorial de moda realizat de Carine Roitfeld pentru editiile Harper's BAZAAR din intreaga lume.

VIDEO: Street Style Paris – prin ochii Harper’s BAZAAR Romania (II)

Descoperiti noile trenduri de street style primavara-vara 2016 de la Saptamana Modei de la Paris, surprinse de stilistul BAZAAR Cosmin Florea.

VIDEO: Street Style Paris – prin ochii Harper’s BAZAAR Romania (I)

Descoperiti noile trenduri de street style primavara-vara 2016 de la Saptamana Modei de la Paris, surprinse de stilistul BAZAAR Cosmin Florea.

Live de la Paris: Louis Vuitton primavara-vara 2016

Urmariti aici miercuri, de la ora 11.00 (ora Romaniei), prezentarea colectiei Louis Vuitton primavara-vara 2016, in direct de la Saptamana Modei de la Paris.

Live: Moschino primavara-vara 2016

Urmariti aici, live de la Saptamana Modei de la Milano, prezentarea Moschino primavara-vara 2016. Joi, de la ora 21.00 (ora Romaniei), designerul Jeremy Scott dezvaluie noua colectie.

Video: BAZAAR Icons on set

Urmariti-le pe Katy Perry, Oprah Winfrey si alte vedete intr-o scurta prezentare video a shootingului ICONS, realizat pentru Harper’s BAZAAR de Carine Roitfeld, in colaborare cu Jean-Paul Goude.

(P) Abonament de vara la Stejarii Country Club. Vara aceasta, miscarea este noua relaxare

Vara aceasta, miscarea este noua relaxare. Pentru a celebra frumusetea unui corp sanatos, Stejarii Country Club iti propun un nou abonament estival.

Live: Moschino toamna-iarna 2015

Urmariti aici, live de la Saptamana Modei de la Milano, prezentarea Moschino toamna-iarna 2015-2016. Joi, de la ora 21.00 (ora Romaniei), designerul Jeremy Scott dezvaluie noua colectie.

(P) Urmareste LIVE prezentarea colectiei Burberry Prorsum pentru sezonul toamna-iarna 2015

Urmareste alaturi de noi prezentarea colectiei Burberry Prorsum pentru sezonul toamna-iarna 2015, in direct de pe catwalk.

VIDEO: Natalie Portman in rolul Miss Dior

Urmariti-o pe Natalie Portman in noul video, regizat de Anton Corbijn, pentru parfumul Miss Dior.