16.5 C
București
miercuri, octombrie 20, 2021

VIDEO: Primul trailer pentru noul film al lui Cristian Mungiu

În așteptarea premierei, urmăriți aici trailerul noului film al lui Cristian Mungiu. „Bacalaureat” va fi lansat în România simultan cu premiera mondială din cadrul Festivalului de Film de la Cannes, pe 19 mai.

VIDEO: In culise cu Carine Roitfeld

Urmariti un video din culisele noului editorial „Nuante ale frumusetii”, realizat de Carine Roitfeld pentru editiile BAZAAR de mai din intreaga lume.

VIDEO: In culise cu Carine Roitfeld

Urmariti un video din culisele editorialului realizat de Carine Roitfeld pentru editiile BAZAAR de martie din intreaga lume. In focus: noile ipostaze ale clasicului costum, in colectiile de primavara 2016.

Behind the scenes: Catrinel Menghia pentru Harper’s BAZAAR

Intrati in culisele sedintei foto pentru coperta BAZAAR ianuarie-februarie 2016, cu acest video avand-o ca protagonista pe Catrinel Menghia.

VIDEO: In culise cu „Pirati si printese”

Urmariti un making of al celui mai recent editorial de moda realizat de Carine Roitfeld pentru editiile Harper's BAZAAR din intreaga lume.

VIDEO: Street Style Paris – prin ochii Harper’s BAZAAR Romania (II)

Descoperiti noile trenduri de street style primavara-vara 2016 de la Saptamana Modei de la Paris, surprinse de stilistul BAZAAR Cosmin Florea.

VIDEO: Street Style Paris – prin ochii Harper’s BAZAAR Romania (I)

Descoperiti noile trenduri de street style primavara-vara 2016 de la Saptamana Modei de la Paris, surprinse de stilistul BAZAAR Cosmin Florea.

Live de la Paris: Louis Vuitton primavara-vara 2016

Urmariti aici miercuri, de la ora 11.00 (ora Romaniei), prezentarea colectiei Louis Vuitton primavara-vara 2016, in direct de la Saptamana Modei de la Paris.

Video: BAZAAR Icons on set

Urmariti-le pe Katy Perry, Oprah Winfrey si alte vedete intr-o scurta prezentare video a shootingului ICONS, realizat pentru Harper’s BAZAAR de Carine Roitfeld, in colaborare cu Jean-Paul Goude.

Reincarnation by Chanel

Karl Lagerfeld dezvaluie scurtmetrajul „Reincarnation”, o colaborare inedita cu muzicianul Pharrell Williams si modelul Cara Delevingne.

VIDEO: Celebrare in stil Lagerfeld

Urmariti un scurt film realizat de Karl Lagerfeld cu ocazia lansarii colectiei Chanel primavara-vara 2014 in magazine.

VIDEO: Proenza Schouler Is

Un video experimental si amuzant aduce in prim-plan viziunea despre moda a designerilor brandului (plus incercarile unor simpli trecatori de a pronunta corect Proenza Schouler).

VIDEO: H&M Studio toamna-iarna 2014

Colectia H&M Studio, prezentata aseara la Paris, propune eleganta nonsalanta pentru tendintele toamnei 2014.

Kate Moss pentru Alexander McQueen – VIDEO

Descoperiti noua colaborare dintre brandul Alexander McQueen si incomparabila Kate Moss, o campanie cu o atmosfera stranie si influente science-fiction.

VIDEO: Karl Lagerfeld, despre zeitele glamourului fotografiate pentru BAZAAR

Inspirat de Mona Bismarck si Millicent Rogers, Karl Lagerfeld a creat un scenariu in care cele doua proto-fashioniste se intalnesc. Rezultatul este un fascinant pictorial pe care il puteti vedea in noul numar Harper’s BAZAAR Romania, in timp ce din acest video aflati ce crede fotograful si designerul despre glamourul de ieri si de azi.