4 C
București
vineri, noiembrie 16, 2018

VIDEO: In culise cu „Pirati si printese”

Urmariti un making of al celui mai recent editorial de moda realizat de Carine Roitfeld pentru editiile Harper's BAZAAR din intreaga lume.

VIDEO: Street Style Paris – prin ochii Harper’s BAZAAR Romania (II)

Descoperiti noile trenduri de street style primavara-vara 2016 de la Saptamana Modei de la Paris, surprinse de stilistul BAZAAR Cosmin Florea.

VIDEO: Street Style Paris – prin ochii Harper’s BAZAAR Romania (I)

Descoperiti noile trenduri de street style primavara-vara 2016 de la Saptamana Modei de la Paris, surprinse de stilistul BAZAAR Cosmin Florea.

Live de la Paris: Louis Vuitton primavara-vara 2016

Urmariti aici miercuri, de la ora 11.00 (ora Romaniei), prezentarea colectiei Louis Vuitton primavara-vara 2016, in direct de la Saptamana Modei de la Paris.

Live: Moschino primavara-vara 2016

Urmariti aici, live de la Saptamana Modei de la Milano, prezentarea Moschino primavara-vara 2016. Joi, de la ora 21.00 (ora Romaniei), designerul Jeremy Scott dezvaluie noua colectie.

Video: BAZAAR Icons on set

Urmariti-le pe Katy Perry, Oprah Winfrey si alte vedete intr-o scurta prezentare video a shootingului ICONS, realizat pentru Harper’s BAZAAR de Carine Roitfeld, in colaborare cu Jean-Paul Goude.

(P) Abonament de vara la Stejarii Country Club. Vara aceasta, miscarea este noua relaxare

Vara aceasta, miscarea este noua relaxare. Pentru a celebra frumusetea unui corp sanatos, Stejarii Country Club iti propun un nou abonament estival.

Live: Moschino toamna-iarna 2015

Urmariti aici, live de la Saptamana Modei de la Milano, prezentarea Moschino toamna-iarna 2015-2016. Joi, de la ora 21.00 (ora Romaniei), designerul Jeremy Scott dezvaluie noua colectie.

(P) Urmareste LIVE prezentarea colectiei Burberry Prorsum pentru sezonul toamna-iarna 2015

Urmareste alaturi de noi prezentarea colectiei Burberry Prorsum pentru sezonul toamna-iarna 2015, in direct de pe catwalk.

VIDEO: Natalie Portman in rolul Miss Dior

Urmariti-o pe Natalie Portman in noul video, regizat de Anton Corbijn, pentru parfumul Miss Dior.

Reincarnation by Chanel

Karl Lagerfeld dezvaluie scurtmetrajul „Reincarnation”, o colaborare inedita cu muzicianul Pharrell Williams si modelul Cara Delevingne.

VIDEO: Harper’s BAZAAR celebreaza ICONS by Carine Roitfeld

Urmariti un video de la evenimentul prin care editiile Harper’s BAZAAR din intreaga lume au celebrat ICONS by Carine Roitfeld. Prezentata de Infor and Samsung GALAXY, petrecerea a inclus un recital live Lady Gaga.

Vezi visul lui Kate pentru Stella

Kate Moss viseaza pentru Stella McCartney si colectia ei suprarealista de toamna. Vedeti imagini si video-ul aici.

O familie la moda, pentru Lanvin

Pentru celebrarea celor 125 de ani de existenta, casa de moda se intoarce la origini cu cea mai recenta campanie, care o prezinta pe modelul Edie Campbell impreuna cu intreaga sa familie.

VIDEO: Celebrare in stil Lagerfeld

Urmariti un scurt film realizat de Karl Lagerfeld cu ocazia lansarii colectiei Chanel primavara-vara 2014 in magazine.