8.3 C
București
luni, martie 30, 2020

VIDEO: Primul trailer pentru noul film al lui Cristian Mungiu

În așteptarea premierei, urmăriți aici trailerul noului film al lui Cristian Mungiu. „Bacalaureat” va fi lansat în România simultan cu premiera mondială din cadrul Festivalului de Film de la Cannes, pe 19 mai.

VIDEO: In culise cu Carine Roitfeld

Urmariti un video din culisele noului editorial „Nuante ale frumusetii”, realizat de Carine Roitfeld pentru editiile BAZAAR de mai din intreaga lume.

VIDEO: In culise cu Carine Roitfeld

Urmariti un video din culisele editorialului realizat de Carine Roitfeld pentru editiile BAZAAR de martie din intreaga lume. In focus: noile ipostaze ale clasicului costum, in colectiile de primavara 2016.

Behind the scenes: Catrinel Menghia pentru Harper’s BAZAAR

Intrati in culisele sedintei foto pentru coperta BAZAAR ianuarie-februarie 2016, cu acest video avand-o ca protagonista pe Catrinel Menghia.

VIDEO: In culise cu „Pirati si printese”

Urmariti un making of al celui mai recent editorial de moda realizat de Carine Roitfeld pentru editiile Harper's BAZAAR din intreaga lume.

VIDEO: Street Style Paris – prin ochii Harper’s BAZAAR Romania (II)

Descoperiti noile trenduri de street style primavara-vara 2016 de la Saptamana Modei de la Paris, surprinse de stilistul BAZAAR Cosmin Florea.

VIDEO: Street Style Paris – prin ochii Harper’s BAZAAR Romania (I)

Descoperiti noile trenduri de street style primavara-vara 2016 de la Saptamana Modei de la Paris, surprinse de stilistul BAZAAR Cosmin Florea.

Live de la Paris: Louis Vuitton primavara-vara 2016

Urmariti aici miercuri, de la ora 11.00 (ora Romaniei), prezentarea colectiei Louis Vuitton primavara-vara 2016, in direct de la Saptamana Modei de la Paris.

Live: Moschino primavara-vara 2016

Urmariti aici, live de la Saptamana Modei de la Milano, prezentarea Moschino primavara-vara 2016. Joi, de la ora 21.00 (ora Romaniei), designerul Jeremy Scott dezvaluie noua colectie.

Video: BAZAAR Icons on set

Urmariti-le pe Katy Perry, Oprah Winfrey si alte vedete intr-o scurta prezentare video a shootingului ICONS, realizat pentru Harper’s BAZAAR de Carine Roitfeld, in colaborare cu Jean-Paul Goude.

Live: Moschino toamna-iarna 2015

Urmariti aici, live de la Saptamana Modei de la Milano, prezentarea Moschino toamna-iarna 2015-2016. Joi, de la ora 21.00 (ora Romaniei), designerul Jeremy Scott dezvaluie noua colectie.

VIDEO: Natalie Portman in rolul Miss Dior

Urmariti-o pe Natalie Portman in noul video, regizat de Anton Corbijn, pentru parfumul Miss Dior.

Reincarnation by Chanel

Karl Lagerfeld dezvaluie scurtmetrajul „Reincarnation”, o colaborare inedita cu muzicianul Pharrell Williams si modelul Cara Delevingne.

Vezi visul lui Kate pentru Stella

Kate Moss viseaza pentru Stella McCartney si colectia ei suprarealista de toamna. Vedeti imagini si video-ul aici.

O familie la moda, pentru Lanvin

Pentru celebrarea celor 125 de ani de existenta, casa de moda se intoarce la origini cu cea mai recenta campanie, care o prezinta pe modelul Edie Campbell impreuna cu intreaga sa familie.