Viitorul vi se dezvăluie: horoscopul lunii septembrie

0
233

Persoanele născute sub semnul Scorpionului sunt bine văzute în această perioadă la locul de muncă, iar reprezentanții zodiei Taurului au de dat piept cu o situație neprevăzută la job.

BERBEC

Astrele vă măresc puterea de seducție și aduc situații favorabile în calea dumneavoastră – este momentul pentru divertisment, flirt, găsirea unei noi iubiri sau poate să vă întoarceți la un ex, de ce nu? La job, conexiunile și colaborările vă aduc noroc și bani. Trebuie să fiți totuși deosebit de atentă atunci când vine vorba despre legăturile cu mediul financiar (bănci, asigurări etc.). Ultima decadă a lunii vă prinde în formă de top.

TAUR

Nici un aspect planetar nu vă deranjează relația, așa că veți avea parte de tot ce este mai bun: dragoste, atractivitate, pace și armonie. În ceea ce privește viața profesională, e posibil ca unele situații să se dovedească diferite de cele planificate, dar este un moment bun pentru a vă consolida reputația și pentru a rezolva unele probleme complicate. Păstrați-vă calmul, fiți optimistă și căutați compania unor oameni înțelepți și generoși.

GEMENI

Pe scala împlinirii emoționale, nu atingeți scoruri prea mari. Dar perspectiva pe termen lung este încântătoare, așadar ar trebui să vă armonizați cu iubitul, cu răbdare și cu umor, până când lucrurile vor merge excelent între voi. Chiar dacă aveți câteva obstacole de depășit în prima jumătate a lunii, în ansamblu, viața profesională se desfășoară destul de lin. Acordați mai multă atenție odihnei, căci rezistența organismului nu este cea mai bună în această perioadă.

RAC

Vă puteți aștepta la o problemă în viața de cuplu din cauza factorilor externi sau poate că jumătatea dumneavoastră va trece printr-o perioadă dificilă (profesional, din punctul de vedere al sănătății etc.). Vestea bună este că suportul și soluțiile vă apar cu siguranță în cale în ultima săptămână a lunii. Combinația astrală promite succese la serviciu, pe care le veți obține prin perseverență, ingeniozitate și inovație. Nu neglijați stresul și oboseala, ce pot genera probleme medicale.

LEU

Deși relația sentimentală trece printr-o perioadă de agitație accentuată, în prima săptămână a lui septembrie problemele vor fi rezolvate dacă puneți la bătaie toată diplomația ce vă caracterizează. Satisfacția reală la job vine din activități în care vă folosiți mintea, cuvintele și creativitatea, dar utilizați-vă și abilitățile
persuasive, care pot face miracole acum. Aveți o formă fizică bună și o dispoziție excelentă, descrisă cel mai bine prin optimism și umor.

FECIOARA

Poate că lucrurile nu merg întotdeauna ușor cu partenerul, dar sigur că există o lecție de învățat, un adevăr ce trebuie descoperit. Discutați despre orice, chiar și despre lucrurile cele mai intime. Colaborările nu sunt indicate acum, ar putea isca rivalități, disensiuni sau litigii. Fiți atentă la contracte și parteneriate, mai ales dacă sunt în joc mulți bani. Cu o imunitate destul de scăzută, riscați probleme grave de sănătate, deci adoptați un mod de viață mai precaut.

BALANȚĂ

Vă aflați într-o lună plină de senzualitate și sunteți deschisă la flirt și aventură,
iar oportunitățile amoroase sunt mai frecvente. Foarte ambițioasă și cu o determinare nesfârșită la job, ar fi mai bine să vă reorganizați puțin munca și să faceți o prioritizare a activităților. Va fi un interval tensionat, așa că odihna și relaxarea sunt foarte necesare. Practicarea unui hobby are un efect pozitiv, de asemenea, cu condiția ca acesta să fi e unul pașnic, inofensiv.

SCORPION

Unele evenimente din septembrie vă invită să examinați mai atent aspectele legate de dragoste, iar conversațiile, schimbul de opinii vă înlesnesc apropierea de cel drag. Vă bucurați de o imagine excelentă printre colegi și șefi, munca vi se pare o joacă și profitați la maximum de creativitatea și talentele cu care sunteți înzestrată. Cu un plus de energie și dinamism, în special în primele două decade, vă puteți apuca de activități fizice precum înotul, dansul, drumețiile.

SĂGETĂTOR

Teoretic, ar trebui să trăiți într-o fericire continua aproape toată luna. Practic, cerul senin al relației ar putea fi afectat de niște nori. Însă problemele sunt temporare, iar buna dispoziție revine. În carieră vor exista provocări, dar atunci când vine vorba despre bani, așteptările nu vor fi îndeplinite în întregime, în special în prima jumătate a lunii. Altfel, aveți o perspectivă optimistă și sunteți foarte deschisă la socializare și distracție.

CAPRICORN

Dragostea vă polarizează toată atenția și vă dă aripi, dar oricât de puternic ar fi impulsul romantic, realitățile vieții de zi cu zi vă vor aduce cu picioarele înapoi pe pământ. Parteneriatele și alianțele pot trece printr-o etapă marcată de reevaluări și e posibil să fie discutate din nou. Sau ați putea relua unele proiecte mai vechi de echipă. Cel mai important lucru este să vă relaxați, să luați lucrurile mai ușor și să încercați să fiți mai zen.

VĂRSĂTOR

Septembrie vă oferă un fel de euforie romantică, iar dacă există afinități intelectuale și o bună comunicare, atunci lucrurile vor fi așa cum vă așteptați. Munciți din greu, iar banii nu se lasă așteptați. Pe de altă parte, puteți avea noroc de apariția unor resurse suplimentare și de posibilitatea de a face unele achiziții profitabile. Cât despre energie și forma psihică, în această lună vor fi mai modeste decât în lunile precedente.

PEȘTI

Deși se aliniază cumva mai puțin benefic pentru relația dumneavoastră, astrele devin binevoitoare în a doua parte a lunii, contribuind la ruperea monotoniei, dacă formați un cuplu de mai mult timp, sau vă ajută să găsiți mai ușor un partener. Dacă sunteți sigură că munca dumneavoastră merită să fie plătită mai bine, e timpul să cereți acest lucru. Dar nu vă așteptați să fie ușor! Fizic, s-ar putea să credeți că aveți o bună rezistență, când, de fapt, bateriile sunt pe terminate.

Articol apărut în numărul de septembrie al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “Horoscop de noiembie: previziuni esentiale pentru luna in curs”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor (colier Swarovski)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here