Viitorul vi se dezvăluie – previziuni esențiale pentru ianuarie-februarie

0
103
Viitorul vi se dezvăluie – previziuni esențiale pentru ianuarie-februarie

Berbec

Profitați cât de mult posibil în primele două săptămâni din ianuarie și comunicați cu iubitul – puteți clarifica unele aspecte ale relației sau vă puteți declara sentimentele. Aveți toate șansele să vă atingeți obiectivele profesionale, dar apar și noi oportunități de care ar trebui să țineți cont pe la mijlocul lui februarie. După perioada Sărbătorilor este chiar indicată o dietă de detoxifiere.

Taur

În ianuarie, dacă doriți să ajungeți la un compromis în viața de cuplu, trebuie să depuneți mult efort, dar nu insistați dacă nu se întrevăd rezultate – dați timp lucrurilor să se rezolve în ritmul lor. Aveți de gestionat anumite probleme birocratice, așa că profitați la maximum de energia lunii februarie – puteți rezolva și situații care implică autoritățile. Vă îngrijorează tot felul de simptome care nu au nici o explicație.

Gemeni

Vă simțiți pe deplin în siguranță lângă partener; știți că puteți conta pe el, pe sfaturile sale și vă gândiți chiar la un viitor stabil împreună. Viața profesională arată bine în acest interval, nu există conflicte inutile, nu vă vor lipsi curajul de a ieși în evidență și spiritul combativ. În a doua jumătate a lui februarie, tensiunea interioară se disipează și vă dați seama că unele conflicte erau doar în mintea dumneavoastră.

Rac

Ianuarie este favorabilă pentru Racii care sunt în căutarea unui partener, cu condiția să nu fie posesivi sau geloși. Nu planificați nunta după prima săptămână de când sunteți împreună, lăsați lucrurile să evolueze în timp. Astrele v-ar putea sprijini în realizarea unei schimbări spectaculoase de direcție în carieră la început de februarie. Aveți energie și vă simțiți puternică și încrezătoare în privința deciziilor proprii.

Leu

Contextul astrologic al intervalului susține construirea unei relații pe termen lung, iar ceea ce ar trebui să faceți este să vă dovediți latura romantică și caldă prin cuvinte pline de sentimente. Canalizați-vă eforturile spre acțiuni care vă pot face să ieșiți în evidență și să câștigați mai mult. Oboseala vă ajunge în a doua jumătate a lui februarie, dar aveți satisfacția unor rezultate mai bune decât ați fi putut spera.

Fecioară

Începutul anului poate fi marcat de trecerea într-o nouă fază în relație sau, dacă sunteți single, veți avea ocazia să începeți o legătură nouă și promițătoare. Vă aflați într-o perioadă de muncă intensă, eforturi, de gestionare a priorităților și eficientizare a lucrurilor dacă doriți rezultate clare și concrete când vine vorba despre bani și profesie. La început de an, nu există probleme majore de sănătate și nici un fel de alte crize.

Balanță

Țineți cont de faptul că în prima decadă din ianuarie este foarte ușor să intrați în conflict cu persoana dragă – acum pot apărea unele diferențe de principii. Dacă nu sunteți mulțumită de ceea ce faceți, februarie pare să fie momentul prielnic pentru schimbarea locului de muncă sau chiar direcția în care se desfășoară cariera. Prietenii pot juca un rol important în relaxarea dumneavoastră, deci căutați compania lor.

Scorpion

Intervalul vine cu stabilirea armoniei în cuplu – dacă există probleme mai vechi sau lucruri mai dificile de acceptat, acum ar fi cel mai bine să discutați despre toate acestea. După cum la fel de bine ar fi și să reînviați idei de afaceri mai vechi sau să căutați consiliere specializată privind direcția de urmat în carieră. Aveți nevoie de o reorganizare mentală pentru a lua cele mai bune decizii.

Săgetător

În ianuarie și februarie tânjiți după afecțiune și stabilitate în viața amoroasă și oferiți totul, iar gesturile dumneavoastră tandre pot ajuta relația să progreseze. Pe plan profesional, creativitatea vă este încurajată și se ivește ocazia lansării unui proiect sau transformării unui hobby într-o afacere. Reglați-vă ritmul, căci energia pe care v-o oferă astrele se poate preschimba cu ușurință în agitație, frustrare, iritare și stres.

Capricorn

Dacă sunteți singură, nu-i o sarcină ușor de rezolvat alegerea unui partener, dar nici nu vă grăbiți. Scopul ar trebui să fie o relație care începe încet și devine mai puternică cu timpul. La birou puteți încheia noi contracte sau parteneriate și impresionați prin idei de afaceri care combină o viziune creativă cu una pragmatică. În ceea ce privește sănătatea, aveți de-a face cu temeri, dar fără diagnostice clare.

Vărsător

Este perioada în care planetele vă influențează predispoziția de a vă face iluzii, fantezii romantice și de a visa la o căsătorie, dacă relația este serioasă. Fiți mai îndrăzneață și mai hotărâtă decât de obicei, în special după mijlocul lui februarie, în ceea ce privește argumentarea deciziilor sau exprimarea părerilor la job. Încercați exerciții la sală, care vă vor ajuta să atingeți un echilibru între fizic și psihic.

Pești

Viața sentimentală este plină de evenimente lunile acestea – dorințele sunt intense, atracțiile irezistibile și se pot întâmpla lucruri de neuitat. Vă aflați într-o dispoziție excelentă pentru a vă demonstra abilitățile, dar și pentru eficientizarea muncii, reorganizarea programului de lucru și a ritmului vieții. Sănătatea este una dintre obsesiile perioadei. Faceți niște analize și veți vedea că ați exagerat cu grijile.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here