Viitorul vi se dezvăluie – previziuni esențiale pentru iulie-august

0
320
Horoscop iulie-august

Berbec

Vara aceasta este timpul să evitați izolarea în doi și să ieșiți mai mult, să aveți o viață socială mai activă împreună. Pentru unii Berbeci se pare că a sosit momentul de a schimba locul de muncă, dar au tot felul de temeri care îi împiedică să ia o decizie, posibil și din pricina unor situații tensionate legate de gestionarea banilor. Nu exagerați cu munca, vă puteți extenua și productivitatea va scădea.

Taur
Viața amoroasă e plină de pasiune și marcată de bucuria de a face lucrurile împreună, ca un cuplu, inclusiv să plecați în mult așteptata vacanță pe meleaguri exotice. Aveți șansa de a reevalua colaborările actuale – ideal ar fi să vă hotărâți mai întâi în ce direcție doriți să mergeți și abia apoi să căutați cu răbdare opțiunile. Gândiți o reorganizare a programului, astfel încât să găsiți un echilibru între muncă, distracție și odihnă.

Gemeni
Pentru cei care nu au o relație stabilă, se pare că viața sentimentală se va complica și va fi plină de ispite. E de preferat, totuși, decât să permiteți să intervină plictiseala. Profesional, aveți sprijin din partea celor din jur, a șefilor, dar trebuie să aveți grijă să vă gestionați resursele, să vă arătați potențialul și să justificați încrederea acordată. Nu exagerați cu petrecerile în nopțile calde de vară, odihniți-vă mai mult.

Rac
Vor apărea oportunități de reconciliere ori de reaprindere a pasiunii în cuplu sau, dacă sunteți singură, de a atrage persoana care v-a pus inima pe jar. Lucrurile devin dinamice la începutul lui august, când va trebui să vă apărați reputația profesională. Dacă e necesar, căutați medierea și ascultați cu atenție ceea ce vi se spune. Aveți nevoie de echilibru mental și fizic, ca să puteți lua cele mai bune decizii.

Leu
Dacă visați să oficializați relația, ultimele zile din iulie sunt cele mai favorabile pentru o discuție serioasă pe această temă. Sunteți într-o configurație astrală în care eforturile vă vor fi recompensate, și chiar mai mult, în afară de ceea ce realizați prin muncă, veți primi sprijin material și de la rude sau veți reuși să faceți un împrumut. Mergeți să vă vadă un medic, chiar dacă va fi doar pentru a vă recăpăta liniștea.

Fecioară
S-ar putea spune că, ajutată și de partener, ați devenit mai încrezătoare și mai dispusă să experimentați lucruri noi în viața sentimentală. La muncă aveți grijă să nu riscați să vă compromiteți poziția din cauza unor conflicte cu colegii, ce s-ar putea ivi cel mai probabil din cauza tendinței de a nu accepta ideile altora. Moralul și energia sunt bune, astfel încât puteți face multe lucruri din cele planificate.

Balanță
Porniți vara pe note romantice. Știți cum să faceți să străluciți în ochii celui pe care îl iubiți și cum să-l seduceți prin câteva cuvinte. Când vine vorba despre job, astrele vă sunt alături, încurajându-vă să vă dezvoltați profesional, poate prin vreun stagiu în străinătate, și să vă demonstrați abilitățile. Dacă vă confruntați cu probleme de sănătate, nu vă îngrijorați, aveți toate șansele să vă faceți bine foarte curând.

Scorpion
Perioada verii marchează începutul unei etape de armonie în relație, chiar dacă vor exista unele impasuri la un moment dat. Luați decizii conforme cu interesele, dar și în acord cu temperamentul dumneavoastră, astfel încât să vă deschidă orizonturi în ceea ce privește împlinirea în carieră. Nu încercați să faceți prea multe lucruri simultan, ați putea ajunge să fiți dezamăgită sau epuizată.

Săgetător
Sunteți predispusă la vise romantice demne de un scenariu de film, iar abilitățile de a seduce sunt mai mari ca oricând. În privința banilor, prima parte a lunii august este cea mai favorabilă. Totuși, cu gândul la concediu, nu vă prea vine să începeți proiecte noi. Dar să reduceți cheltuielile și să stabiliți o strategie de economii nu vă împiedică nimeni. Asigurați-vă mai mult timp pentru relaxare și evitați excesele.

Capricorn


Dacă în ultimul timp lucrurile au fost cam agitate, acum astrele vă ajută să clarificați problemele spinoase dintre dumneavoastră și persoana iubită. Acordați multă atenție când e vorba despre semnarea unor documente sau chiar despre acorduri verbale la serviciu, deoarece există riscul unor neînțelegeri cauzate de proasta comunicare. Toată vara sunteți în formă de invidiat, foarte veselă, optimistă și creativă.

Vărsător
La începutul intervalului tindeți să fiți foarte rezervată față de intențiile cuiva care încearcă să vă câștige inima, poate din cauza unor experiențe din trecut, dar toamna vă va găsi lipsită de orice suspiciuni. Profesional, lucrurile ar putea deveni un pic neclare în a doua jumătate a lunii iulie. Nu vă faceți speranțe legate de unele asocieri sau colaborări. Moralul este bun, însă și vedeți lucrurile într-o lumină optimistă.

Pești
Deși iubitul nu v-a dat niciodată motive, după apariția câtorva situații tensionate, nu este exclus să deveniți un pic geloasă, posesivă sau să-i faceți reproșuri. Dar veți uita de toate și puteți să contați pe loialitatea sa, cel puțin deocamdată. Banii sunt un subiect sensibil în această perioadă; prin urmare, cel mai bun sfat este să evitați cheltuielile neprevăzute. Ar trebui să vă gestionați mai atent timpul, mai ales cel acordat odihnei.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here