Viitorul vi se dezvăluie – previziuni esențiale pentru noiembrie

0
43

Viitorul vi se dezvăluie – previziuni esențiale pentru noiembrie.

Berbec

Setea de aventură de la începutul lui noiembrie e cea mai bună șansă să depășiți rutina de zi cu zi, astfel încât să funcționați ca un cuplu armonios. Dedicați mult timp carierei, dezvoltării socio-profesionale și consolidării reputației, iar rezultatele eforturilor dumneavoastră pot fi excepționale. Tranziturile planetare vă ajută să vă păstrați optimismul, în ciuda piedicilor care se ivesc.

Taur

Simțiți nevoia să vă implicați mai serios în relație, să o faceți mai stabilă, să vă deschideți și să fiți suficient de sigură pentru a oferi totul la nivel emoțional. N-ar strica mai multă flexibilitate la job – aveți șanse la final de lună să ieșiți în evidență și să primiți o promovare. Acordați mai mult timp activităților care vă deconectează, precum întâlnirile cu prietenii.

Gemeni


Aveți șanse mari să întâlniți oameni noi și interesanți, deci nu ar trebui să vă angajați într-o relație serioasă în acest moment. Mijlocul intervalului marchează un moment de criză și ați putea fi obligată să faceți niște alegeri de care v-ați ferit în ultimii ani. Pacea interioară este mai importantă decât orice altceva și are o influență directă asupra modului în care luați deciziile.

Rac

Partenerul pare să aibă o viziune mai pragmatică și mai clară asupra relației. Nu ar fi rău să luați în considerare punctul său de vedere. Desigur, utopiile dumneavoastră ar putea fi mai seducătoare, dar nu vor duce nicăieri. În carieră vă puteți construi viitorul doar învățând din propriile greșeli și definindu-vă o direcție clară de parcurs. Faceți un efort și organizați-vă prioritățile, ritmul de viață și programul de lucru.

Leu

În cuplu pot apărea stări tensionate care vor determina schimbări semnificative, iar unele aspecte legate de independența personală pot reveni la ordinea zilei. Pe plan profesional, trebuie să încheiați unele proiecte mai vechi sau poate e timpul să vă gândiți serios la întoarcerea într-un loc de muncă pe care l-ați abandonat în trecut. După 14 noiembrie, veți căpăta mai multă energie și optimism.

Fecioară

Astrele vă încurajează să fiți mai sociabilă, astfel veți întâlni oameni care ar putea deveni mult mai mult decât simpli prieteni. Lucrurile nu sunt deloc calme la locul de muncă sau în legăturile dumneavoastră cu superiorii. Apar unele tensiuni care vă afectează direct. Spre finalul lunii, încrederea și entuziasmul revin și vă ajută să depășiți orice obstacol.

Balanță

Problemele importante trebuie discutate cu persoana iubită. Începeți înainte de mijlocul lunii, astrele ar trebui să vă ajute atunci să vă exprimați într-un mod clar și direct. Cineva influent din branșă lansează o provocare căreia trebuie să-i faceți față. Odată ce începeți să aveți încredere în propriile talente, și ceilalți vor avea.

Scorpion

Călătoriile sau aventurile vă vor atrage enorm, dar ori dumneavoastră, ori partenerul nu veți putea abandona în întregime anumite obligații profesionale în această perioadă. Prin urmare, veți fi de față ori de câte ori se vor lua decizii importante la job. În ceea ce privește sănătatea, pot apărea unele probleme – nu ocoliți investigațiile aprofundate, dacă este ceva cronic sau neclar.

Săgetător

Revin unele temeri mai vechi în ceea ce privește fidelitatea, angajamentul, încrederea în partener. Se impune analizarea cu atenție a relației și a tuturor iluziilor pe care cel mai probabil vi le-ați făcut la un moment dat. Încercați să vă calificați pe o meserie care v-ar plăcea și care v-ar reprezenta, și nu pe una spre care vă împinge familia. Pot să apară o serie de anxietăți legate de cheltuieli neprevăzute.

Capricorn

Vă puteți îndrăgosti la prima vedere destul de ușor, iar dacă sunteți deja într-o relație, va apărea o ispită, un flirt. Așadar, fiți atentă sau cel puțin discretă. Aveți o predispoziție spre susținerea punctelor de vedere până în pânzele albe, dar ați putea pierde cooperarea colegilor sau superiorilor. Găsiți o soluție mai diplomatică, ar fi păcat de ideile inspirate. Sănătatea este bună, la fel și moralul.

Vărsător

E vremea să vă relaxați, să lăsați în urmă posesivitatea, gelozia și nevoia de a controla totul și să vă gândiți cât de importantă este relația. În carieră, astrele vă deschid calea către o nouă etapă, trebuie doar să conștientizați că e nevoie de perseverență, pragmatism, dar și de cunoștințe solide. În ultimele zile ale lunii deveniți mai eficientă și mai optimistă.

Pești

Se anunță o perioadă destul de agitată în relație din cauza unui subiect mai vechi de discuție în contradictoriu, care va cere multă răbdare și reținere pentru a fi depășit. Nu vă pierdeți energia pe argumente inutile, deoarece veți întâlni numeroase oportunități de a vă continua cariera și de a începe să vă construiți reputația. Norocul e de partea dumneavoastră în multe feluri, chiar și în situații banale.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here