Vincent Peters: Personal – o expozitie pe wishlist pentru 2017

0
expozitii must see in 2017 vincent peters

In perioada 19 ianuarie – 18 martie 2017, cei care viziteaza Frankfurtul ar trebui sa-si planifice sa treaca si pe la Leica Galerie. Acolo va fi expozitia Vincent Peters: Personal, o expozitie ce reuneste cele mai interesante fotografii surprinse de celebrul artist nascut in Bremen.

Vincent Peters este unul dintre fotografii de top din lumea modei. A lucrat cu Dior, Louis Vuitton sau
Yves Saint Laurent, iar imaginile sale au fost publicate in Numéro, GQ, Esquire si Harper’s BAZAAR. Prima carte lansata de el, The Light Between Us, s-a bucurat de o mare popularitate, si a facut inconjurul diverselor expozitii in perioada 2015 – 2016. Iar in a doua sa carte, Personal, Peters dezvaluie o alta latura a sa, care este, dupa cum lasa sa se inteleaga si numele volumului, una mult mai intima.

vincent-peters_emma-watson_2015_copyright-vincent-peters
Una dintre fotografiile realizate de Vincent Peters cu Emma Watson © Vincent Peters

Volumul Personal cu fotografii de Vincent Peters a fost publicat in septembrie 2016 de editura teNeues

Leica Galerie Frankfurt va prezenta impreuna cu aceasta noua carte, lucrari recente semnate de Vincent Peters intr-un spatiu depeste 1000 de metri patrati. Aceasta expozitie solo de portrete invita vizitatorii sa experimenteze o latura mai privata a fotografului. Preferatele noastre sunt imaginile cu scene de balet care amintesc de universul lui Degas. Imaginile sale, care radiaza un aer modern combinat cu o eleganta clasica se gasesc alaturi de nuduri surprinse intr-un decor minimalist si close-up-uri intime. Ca numitor comun, toate fotografiile lui Vincent Peters sunt realizate pe film si sunt invaluite in aceeasi lumina dreamy.

Una dintre fotografiile realizate de Vincent Peters cu Penelope Cruz
Una dintre fotografiile realizate de Vincent Peters cu Penelope Cruz
© Vincent Peters

Despre volumul Personal:

Publicat in septembrie 2016 de catre editura teNeues, volumul are 240 de pagini, o prefata realizata de Dr. Matthias Harder; 15 fotografii color și 235 de imagini duplex, texte in limbile engleza, germana și franceza, pretul recomandat al ei este de 98 de euro, iar o parte din veniturile obtinute in urma vanzarii acestei carti vor fi donate centrului de justitie familiala de la Spitalul Charité din Berlin.

Foto: © Vincent Peters; photowerkspeyer

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here