Vivienne Westwood actualizeaza baletul

0

English National Ballet are un nou director si o noua viziune cu Tamara Rojo. Intr-o campanie, ce vrea sa actualizeze baletul pentru noile generatii, Vivienne Westwood  a participat cu look-uri din colectia ei de primavara/vara 2013.

Alaturi de The Beautiful Meme, Rojo a dat viata viziunii ei moderne asupra baletului. Respectand traditia si istoria dansului, a vrut sa arate ca lumea se poate gandi si altfel la balet. Tamara, care este si dansatoare in cadrul baletului, a fost incantat sa colaboreze cu Vivienne Westwood. „Creatiile ei surprind creativitatea si ambitia dansatorilor nostri, care, in schimb adauga drama si miscare hainelor.”

Iar Dame Vivienne Westwood  este bucuroasa ca hainele ei „iti permit sa-ti proiectezi personalitatea si sunt teatrale, in sensul ca sunt haine reale, cu un concept si-ti dau ocazia sa te exprimi”,  dupa cum aflam de pe Ballet News.

Tom Sharp, directorul creativ de la The Beautiful Meme, totodata regizorul campaniei, explica ideea vizualului: „Este vorba despre a scoate dansatorii din tutuuri si a-i indeparta de imaginile conventionale de culise pentru a arata intensitatea, creativitatea si trupurile hot ale dansatorilor.”

Miscarile dramatice ale dansatorilor cu picioare arcuite si maini gratioase, creeaza o atmosfera aparte, la intalnirea dintre moda si dans. Vedeti cum a fost creata campania in filmul making of de mai jos.

[youtube a1gcKRsqLYU 600]

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here