Noua colectie-capsula W by Veronica Zaharia si Vickipedia.ro

0

Daca ar fi sa alegem un material asociat sezonului rece, dar prietenos si purtabil, acesta ar trebui sa fie plusul, a.k.a blana artificiala. Iar atunci cand este modelat intr-o croiala ultra-confortabila, are cu adevarat potentialul de a se transforma intr-o piesa adorabila.

O piesa usor de purtat, cu un stil greu de copiat. O haina care se lasa usor locuita de gesturile fiecareia dintre noi si te lasa sa te exprimi in voie. Aceasta a fost inspiratia pentru #cozycoats, o colectie de hanorace si trench-uri din blana artificiala moale, confortabila, in cele mai dezirabile nuante. Colectia numita „W” este prima colaborare dintre Veronica Zaharia / Parlor si Vicki Nicola / Vickipedia.ro.

„Inspiratia a fost materialul. Pentru amandoua a ramas foarte clar in memorie momentul in care alegeam mostrele. Senzatia tactila pe care ti-o da materialul si bucuria unei culori asumate au fost cele mai puternice muze”, a declarat Veronica Zaharia, designer Parlor.

„Iar roz era singura culoare pe care o puteam alege! Prin ea, hainele castiga o cu totul alta semnificatie. Este o culoare feminina si cu simtul umorului si cred ca vorbeste cel mai mai direct despre o relaxare vestimentara pe care ar trebui sa ne-o permitem toate, macar din cand in cand,” a completat Vicki Nicola, vickipedia.ro.

Piesele sunt disponibile pe parlor.ro, molecule-f.com, bandofcreators.com, wolfandbadger.com si in showroom-ul Parlor – Strada Armeneasca, numarul 12, etajul 1.

Cititi si: „Note personale: Vicki Nicola”!

Foto: Andreea Macri

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here