Waris remixat cu Pink Plumage Necklace

0

House of Waris si e-tailerul Mytheresa au avut ideea unui film stop-motion care sa puna in evidenta ultima piesa adaugata la colectia de bijuterii, Pink Plumage Necklace. Pandantivul în forma de aripi este in din safire roz dipuse in efect ombre.

Quentin Jones, ilustratoare londoneza tot mai cautata in randurile modei si filmului, este creatoarea clipului de 30 de secunde. Soundtrack-ul energic ce insoteste animatia este de Peter Duffy. Filmul este continuarea colaborarii intre Quentin Jones si creatorul House of Waris, o prezenta intodeauna de impact, Waris Ahluwalia.

Waris se consiedera deseori un „Explorator”, atat cariera de actor, cat si cea de designer, s-au infiripat din deschiderea sa pentru nou, mai degraba decat din altceva. Prietenia sa cu Wes Anderson, cat si aparenta sa de impact, i-au adus multe roluri in creatiile suprarealiste ale regizorului.

Iar linia sa de bijuterii, in varsta de trei ani, House of Waris a fost creata tot dintr-o intamplare. Ahluwalia era in vizita in Maxfield’s, bijutierul de referinta pentru Hollywood, si inelul pe care-l purta, creat la comanda dupa o schita de-a sa, a fost remarcat. Asa a creat o colectie dupa acel model, care s-a vandut instant.

De atunci, toate colectiile House of Waris sunt la mare cerere. Poate datorita liniilor simple ce evoca atat mostenirea sa culturala internationala de explorator, cat si respectul sau pentru mestesugarii traditionali din India.

Cert e ca si noi ne-am indragostit de cateva piese:

[youtube fwrVFWA-RKk 600]

Colier Pink Plumage Necklace

Cercei lacrima Lantern

Inel White Flames

Colier Lantern

(foto: Mytheresa)

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here