Alice Peneacă: Wedding Belle

0

Guest editorul BAZAAR Brides, modelul ALICE PENEACĂ, răspunde curiozităților despre propria ei cununie civilă și despre ce va urma.

 

Cum ai ajuns la ținuta foarte modernă pe care ai purtat-o la cununie? A fost ceva spontan. Căutam rochia de mireasă de când eram mică. Mai recent făcusem pe Pinterest o secțiune de „wedding inspiration“. Când a venit momentul, nu mai voiam nimic din ce-mi plăcuse până atunci. Am văzut o fotografie cu rochia aceasta, Ramon Filip, o rochie albă cu un tutu din dantelă neagră pe dedesubt. I-am scris [designerului Ramona Filip], i-am dat măsurile mele și am primit-o cu doar o zi înainte de eveniment. Dacă nu-mi venea bine, n-aveam cu ce să mă îmbrac. [Râde.] Dar a fost perfectă. Mai multe mirese mi-au trimis ulterior poze cu aceeași rochie.

Și buchetul de flori a fost un impuls de moment? Preferații mei sunt bujorii, dar în ultima vreme parcă toate buchetele au bujori, așa că am lăsat-o pe Ioana de la Cărți, Dulciuri și Flori să aleagă. La sfatul ei, l-am ținut înainte în frigider câteva ore, să se păstreze proaspăt.

Visai dintotdeauna ca petrecerea să fie în aer liber? Da, dar îmi imaginam un loc exotic, cu maximum 15 persoane. Numai că noi [Alice și Bobby Păunescu] am pregătit totul într-o săptămână. Deși vorbeam de luni de zile despre asta, nu reușeam să ne sincronizăm și să stabilim o dată. A fost amuzant că părinții mei nici nu m-au crezut inițial, pentru că le mai spusesem înainte de trei ori că o să se întâmple. Am început lista cu 30 de persoane și am ajuns la 300, din care au venit aproape toți.

Ce ai vrut să fie în playlist? Mi-aduc aminte că pe la 3 noaptea, familia îmi șoptea să aducem tortul. «Stați că nu-l găsesc pe Bobby.» M-am urcat pe scenă și am întrebat: Anybody seen my baby? Exact atunci a început piesa de la The Rolling Stones. Și a intrat și Bobby. Părea că am regizat momentul.

Ceva nou, ceva vechi și ceva albastru? Nașa, care-i italiancă, mi-a dat o jartieră albă cu o panglică bleu foarte subțire. Ceva nou a fost o brățară pe care încă o port, iar ceva vechi – o pereche de pantofi pe care i-a purtat ea timp de o zi, înainte să mi-i dea.

Ce mireasă ți-a plăcut în decursul anilor? Kate Moss, pentru că a avut o rochie simplă. Niciodată nu mi-au plăcut lucrurile ostentative.

Ce planuri ai pentru cununia religioasă? Aș vrea să fie la Florența sau Lugano. Poate vara asta. Sau la anul.

Ai bijuterii de care nu te desparți niciodată? Acest ceas de la mână. E primul ceas al lui lui Bobby, primit în copilărie de la tatăl lui. Ține foarte mult la el și mi l-a făcut mie cadou. Am foarte mare grijă de el!

Cum te menții în formă? Când sunt în țară, merg la Power Pilates. În Italia, nici n-am timp, nici n-am găsit încă un studio de Pilates care să-mi placă. Am încercat, dar parcă eram la sanatoriu. [Râde.] Mi-am întins puțin mușchii și atât.

Care-i secretul părului tău fantastic? Nici unul. În trecut, am avut o perioadă în care mă tundeam la fiecare trei săptămâni. Poate îți aduci aminte videoclipul Rihannei de la Umbrella…După ea, m-am tuns bob. Nu eram fan Rihanna, dar am apreciat coafura. Apoi ea s-a tuns din nou și și-a lăsat o șuviță mai lungă. M-am tuns și eu așa. Mai târziu, timp de doi ani nu m-am mai tuns deloc. Acum am intrat în normal. M-aș tunde pentru un film fain. Sau pentru o campanie L’Oréal. M-aș rade în cap, dacă mi-ar cere. [Râde.]

Ce filme de dragoste ți-au rămas în minte? Cruel Intentions, prima parte, și Pacientul englez.

Și ce poveste de dragoste te-a emoționat? Mi-a plăcut, fără să mă emoționeze, povestea din Bonnie and Clyde.

45296495HX_14_f

Geantă Saint Laurent, Mengotti, 6.485 Lei

Broche Etoile Croissant

Broșă Etoile Croissant, Chanel Fine Jewellery

EDM 10 ANS

Apă de toaletă Eau des Merveilles, Hermes, 50ml, 415 Lei

MA2013_06_0003_3

Fond de ten Perfection Lumiere Velvet, Chanel, 214 Lei

Interviu realizat de Ioana Chira. Articol apărut în ediția Harper’s BAZAAR mai-iunie 2016.

Foto: Robert Petreanu, prin amabilitatea distribuitorilor

Stilism: Ina Borcea, Makeup: Adina Vlad, Hairstyling: Diana Mogoș

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here