Weekend Look: șic sportiv

0

Un outfit ideal de weekend îmbină detalii sportive cu piese cu o alură elegantă și este perfect pentru o zi dinamică, dar lejeră petrecută în oraș. Fie că urmează să ajungeți la un târg de modă local, la un brunch sau la o plimbare prelungită în natură, piesa-cheia ce conferă maximul comfort și arată cool în orice context, este reprezentată de o pereche de pantofi sport.

Mizați pe modele chunky, în culori vii sau pastel, ce rezonează cromatic cu accesoriile ținutei. Pentru un efect modern și un echilibru perfect între piese, completați cu o șapcă baseball și o borsetă sau geantă supradimensionată cu formă flexibilă.

Imprimați o notă sofisticată și oarecum romantică, apelând la o rochie midi sau maxi, cu un imprimeu floral graphic, suprapusă unei helănci fine. Astfel un look ce constă dintr-un melanj de piese ce inițial par a fi din zone diferite, formează un ansamblu armonios, potrivit pentru un program variat, dar relaxat.

Piese cu care puteți recrea look-ul surprins la Săptămâna Modei din Londra:

Rochie Preen Line, net-a-porter.con, 450 Euro; Helancă H&M, 39.90 Lei; Geantă Cos, 229 Lei; Șapcă Prada, Mengotti, 1.190 Lei; Pantofi sport Adidas Originals, Collective, 619.99 Lei

Citiți și: “Look of the Weekend: Veronika Heilbrunner”!

Foto: Imaxtree; prin amabilitatea distribuitorilor; Colaje: Veronica Nojac

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here