Wes Anderson, Frances McDormand, Edward Norton l-au sărbătorit pe Bill Murray la Roma Film Festival

0
Bill Murray, Frances McDormand, Wes Anderson, a 14-a ediție Rome Film Festival

„Mă prezint pentru Bill pentru că și el este acolo pentru mine când e nevoie”, a spus McDormand despre co-starul ei din „Moonrise Kingdom” pentru publicația Hollywood Reporter.

Edward Norton

 

Cea de-a 14-a ediție Rome Film Fest e debutat anul acesta cu o ceremonie de onorare prin care i s-a oferit actorului Bill Murray premiul pentru întreaga carieră. În stilul caracteristic, actorul a ratat o conferință de presă planificată mai devreme în ziua respectivă, dar s-a prezentat cu forțe proaspete pentru o discuție publică „Close Encounter”, condusă de regizorul și prietenul său Wes Anderson și Antonio Monda, regizorul filmului „Roma”. Anderson i-a prezentat lui Murray premiul și a vorbit despre una dintre primele sale amintiri cu comediantul, cu care a lucrat timp de două decenii la nouă filme, inclusiv la următorul său proiect, The French Dispatch. Relația lor datează încă de la cel de-al doilea film al lui Anderson, Rushmore, în care Murray a acceptat să joace înainte de a-l întâlni pe regizor, doar pe baza scenariului.

Am avut prima ocazie de a filma într-adevăr o scenă cu Bill Murray, la doar câteva zile după ce ne-am întâlnit„, a explicat Anderson, care a filmat Rushmore la liceul său din Houston. (Hollywood Reporter)

Wes Anderson și Juman Malouf

Antonio Monda, Edward Norton, Frances McDormand

Edward Norton, Shauna Robertson și Juman Malouf

Bill Murray

De asemenea, Frances McDormand a făcut o apariție surpriză pentru a-l felicita pe Murray. Cei doi s-au cunoscut după ce Anderson i-a distribuit în rolurile domnului și doamnei Bishop în Moonrise Kingdom. Apoi Murray a fost cel care a acceptat rolul lui Jack Kennison în miniseria produsă de McDormand, Olive Kitteridge, răspunzând pozitiv la un mesaj pe telefon. Atât Anderson, cât și Monda l-au întrebat pe Murray dacă există un singur actor sau rol care l-a determinat să decidă să devină actor. „Cred că Paul Scofield, când l-a interpretat pe Thomas [A Man for All Seasons]. M-am gândit că a fost una dintre cele mai grozave interpretări pe care le-am văzut vreodată”, a declarat Murray.

Frances McDormand

Foto: Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here