Women in Time

0

Vedete, jurnalisti si oameni de opinie si-au dat intalnire joi seara, la The Grand Avenue – JW Marriott, pentru a celebra creativitatea, puterea si eleganta feminina printr-un omagiu adus icon-urilor care au facut istorie.

Nancy Cunard, Diana Vreeland, Gabriella Crespi, Bettina Graziani, Peggy Guggenheim si Zelda Fitzgerald au fost cele sase portrete feminine pe care invitatii le-au descoperit in cadrul evenimentului.

Cu o viata sociala bogata, implicandu-se in curente de avangarda, promotoare ale unor figuri importante din literatura, pasionate de arta si preocupate de moda, aceste femei au transferat eleganta de la vesmant la maniera, au avut curajul de a impune un stil unic, care transcende timpul, devenind surse de inspiratie timp de zeci de ani.

Evenimentul a fost prezentat de Sonia Argint Ionescu, iar invitata speciala a serii, Adina Nanu, istoric, critic de arta si detinatoarea unor impresionante colectii de costume din secolele XIX – XXI, a captivat publicul cu o scurta incursiune in universul imaginii si al elegantei de altadata.

Tatiana Ernuteanu (PR Specialist) si Oana Mocanu (JW Marriott)

Anca Serea

Camelia Baltoi (Digi24)

Diana Bart

Eli Roman

Livia Dila, Tatiana Ernuteanu (PR Specialist)

Livia Graur (Prima Tv)

Maria Radu

Mihaela Mancila, Andrei Nourescu

Simona Elena Taranu (Digi24)

Sonia Argint Ionescu

Foto: Cristian Duminecioiu

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here