Women of style: Kate Hudson se regăsește în stilul șic fără efort

0
Women of style: Kate Hudson se regăsește în stilul șic fără efort
Gothic I Parfum, Loree Rodkin, loreerodkin.com, 70 $; Bhutan Ochelari de soare Ray-Ban, ray-ban.com, 153 $; The Problem Solver Warming Correcting Masque, May Lindstrom, maylindstrom.com, 100 $; Macabeet Tinted Moisture Stick, Cocokind, cocokind.com, 9 $; Never Really Over, de Katy Perry, amazon.com, 1,3 $; The Year of Magical Thinking, de Joan Didion, amazon.com, 10 $; Leggingși Fabletics, fabletics.com, 39,95 $; Foto Anita Pallenberg

Actrița în vârstă de 40 de ani, cofondatoare a brandului de activewear Fabletics, se regăsește în stilul șic fără efort.

Stilul meu personal e destul de amestecat. Uneori port doar piese sport de la Fabletics, alteori mă îmbrac în couture pentru covorul roșu, iar de zi cu zi denimul rămâne de bază.
Cel mai bun sfat de stil pe care l-am primit a fost să port totul ca și când urmează să-l arunc pe podea. Mi s-a părut un sfat bun pentru că uneori, când te aranjezi pentru o premieră, iar rochia de pe tine pare prețioasă, devii încordată. E important să te relaxezi, să nu te transformi într-un umeraș țeapăn.

Trăiesc în leggingși cu talie înaltă, fără cusături, de la Fabletics. Toamna îi port cu ghete și un pulover voluminos sau sub hainele de schi.

Am o slăbiciune pentru moda anilor ’70. Îmi place cum siluetele hainelor tind să urmeze liniile corpului, iar pantalonii evazați îți fac picioarele să pară mai lungi și mai frumoase.
Am călătorit prin toată lumea într-o salopetă tricotată de la Stella McCartney. Simt nevoia să am una la îndemână mereu.

Cu cât mă preocupă mai tare designul, cu atât aflu că fiecare epocă are femei frumoase care pot deveni surse de inspirație pentru colecții. Printre preferatele mele se numără Anita Pallenberg, Julie Christie, Jane Birkin, Marilyn Monroe, Madonna și mama mea [Goldie Hawn].

Am o obsesie pentru ochelarii de soare. Nu plec niciodată de acasă fără o pereche de Ray-Ban.

Mă străduiesc să elimin orice produs ne-natural din trusa de makeup și îngrijire a pielii. Ador soluția hidratantă Macabeet Tinted Moisture Stick, de la Cocokind, demachiantul Nourishing Cleanser, de la True Botanicals, și masca The Problem Solver, de la May Lindstrom.
Ador parfumurile, uleiurile și lumânările de la Loree Rodkin. Sunt niște arome foarte senzuale. Întreaga linie e o reușită.

Antrenamentul meu favorit e cel care mă face să cred că, de fapt, nu mă antrenez. Mă simt incredibil de mulțumită când am o zi foarte activă. Și îmi place să-mi pun, pur și simplu, căștile în urechi și să ies să alerg sau să dau o tură cu bicicleta.

Noua piesă a lui Katy Perry, Never Really Over, îmi dă o stare foarte bună. Am cântat mult rock din anii ’90 în ultima vreme. Băieții mei l-au descoperit mai recent și e fun să cânt pentru ei.

Tocmai am început să citesc The Year of Magical Thinking/Anul gândirii magice, de Joan Didion. E una dintre acele cărți pe care-mi doresc de multă vreme să le citesc. După primele două pagini deja plângeam.

Grecia e locul unde mă întorc, probabil, cel mai des. Ador mâncarea de acolo, oamenii, marea.

Pe lista de călătorii la care visez se află o expediție în Bhutan, împreună cu prietenul meu, Danny [Fujikawa], și cu copiii, când aceștia vor fi mai mari. Mi-ar mai plăcea să particip la un triatlon Half Ironman în Elveția și să înregistrez un album.

FOTO: HUDSON: Prin amabilitatea FABLETICS. Guliver/GETTY IMAGES. iSTOCKPHOTO/GETTY IMAGES.

Carte: Prin amabilitatea VINTAGE INTERNATIONAL.

Copertă de album: Prin amabilitatea CAPITOL MUSIC GROUP.

Obiecte (stick hidratant și leggings): KEVIN SWEENEY și DON PENNY/STUDIO D.

STYLING: JESSIE LIEBMAN. Celelalte

obiecte: prin amabilitatea brandurilor

Traducere: Ioana Chira

Colaj: Tudor Smalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here