Women of style: Margot Robbie crede în necesitatea de a-ți asuma riscuri când vine vorba despre modă

0
Stilul lui Margot Robbie
Pălărie Maison Michel, shopBAZAAR.com, 832 $ Pantofi Mansur Gavriel. Modele similare, pe mansurgavriel.com Conversations With Friends, de Sally Rooney, amazon.com, 8$ Tricou The Row, shopBAZAAR.com, 280 $ Apă de parfum Gabrielle Chanel Essence, Chanel Wasteland, Baby!, de Hozier, amazon.com, 7 $ Rucsac Chanel, 5.800 $ Anti Blemish Bio Cellulose Facial Mask, 111Skin, shopBAZAAR.com, 32 $ Carat Face & Body Roller, ReFa, refausa.com, 290 $ Ceas Richard Mille, richardmille.com

Actrița australiană Margot Robbie în vârstă de 29 de ani crede în necesitatea de a-ți asuma riscuri când vine vorba despre modă.

Stilul meu de zi cu zi este relaxat și confortabil. Trăiesc în jeanși Re/Done, tricouri albe de la The Row și pantofi cu șiret de la Mansur Gavriel. Să mă îmbrac pentru evenimente și covorul roșu e o cu totul altă poveste. Mă încântă faptul că moda îmi dă ocazia să ies din zona mea de confort.

Style iconul meu este Sharon Tate, pe care am interpretat-o în Once Upon a Time…in Hollywood. Își asuma riscuri la capitolul modă, dar nimic nu părea forțat.
Îmi aleg ceasul pentru a se potrivi cu stilul și cu dispoziția mea. Când port o variantă elegantă, chiar e posibil să se schimbe felul în care mă simt, iar lookul meu să fie întregit.
Am o singură regulă de stil personal: dacă nu mă simt bine acasă în ceva, mă schimb. Știu că mă voi simți și mai rău în acea ținută odată ce ies pe ușă.
În fruntea listei de cumpărături pentru această toamnă se află leggings Chanel și cardigane. Caut, de asemenea, o fustă care să cadă perfect peste genunchi și pe care s-o port cu cizme cu tocuri înalte. Plus o beretă.
Jeanșii cu talie joasă pot reveni, din punctul meu de vedere. Bluzele cu guler tip choker, în schimb, pot ieși din modă.
Ador rucsacul meu Chanel – nu pot trăi fără el. Port mereu în el cel puțin cinci lucruri: căștile AirPod, telefonul, jurnalul meu, balsamul de buze și spray-ul de față.
Parfumul cu care mă identific este Gabrielle Essence, de la Chanel. E feminin, lejer și floral, așa că-l pot purta și ziua, și seara.

Esențialele mele de beauty sunt rollerul de masaj facial de la ReFa și dispozitivul de îngrijire a pielli cu nanocurenți de la ZIIP. Sunt dependentă și de la măștile de față 111Skin.

În prezent, citesc Conversations With Friends, de Sally Rooney. Hozier, Lil Wayne și Enya sunt nelipsiți din playlistul actual.
Destinația favorită este casa mea, pentru că aici sunt cu prietenii și familia. Am crescut în Australia, pe Coasta de Aur.
Timpul este extrem de prețios și nimic nu mă face mai fericită decât să știu că l-am valorificat. Îmi place totuși să mă uit la Love Island.

FOTO: Guliver/GETTY IMAGES. iSTOCKPHOTO/GETTY IMAGES.

COPERTĂ ALBUM: COLUMBIA RECORDS.

CARTE: Prin amabilitatea HOGARTH.

Obiecte (tricou și ceas): DON PENNY/STUDIO D;

STYLING: JESSIE LIEBMAN și MIAKO KATOH.

Celelalte obiecte: prin amabilitatea brandurilor

Traducere: Ioana Chira

Colaj: Tudor Smalenic

Pagină apărută în numărul de noiembrie Harper’s BAZAAR 2019

Citește și Margot Robbie, Brad Pitt și Leonardo DiCaprio la premiera Once Upon A Time In Hollywood

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here