Workout playlist: cele mai populare piese ale momentului

0
243
playlist pentru sport 2017

Rezolutiile de fitness pentru noul an sunt in plina desfasurare, iar oamenii isi acceseaza acum, mai mult ca oricand, playlisturile pentru antrenament. Spotify a urmarit melodiile preferate de acestia si a venit cu un top al celor mai populare piese ascultate de sportivii amatori si diverse playlisturi accesate de acestia. Se pare ca, Drake, Kanye West si Eminem sunt artistii preferati de cei care merg sa alerge sau isi cauta un ritm motivational pentru sala.

In ceea ce priveste lista melodiilor individuale: ‘Till I Collapse (Eminem), POWER (Kanye West) si Jumpman (Drake) sunt in fruntea celor mai des ascultate de amatorii de antrenament. Iar acest clasament arata ca se cauta un beat ritmat si versuri cu substanta, chiar si arunci cand se alearga pe banda. Piesa „Till I Collapse” din 2002, a fost desemnata de altfel si titlul anului pentru piese de sport deoarece ea inspira anduranta.

Rihanna, Calvin Harris si The Weeknd s-au numarat, de asemenea, printre artistii populari in randul celor care fac sport. Playlistul “Dance Workout” intocmit de Spotify a fost cel mai ascultat, iar el contine atat hituri din trecut precum Sexy Back de la Justin Timberlake, dar si noutati Fifth Harmony – “Work from Home”.

Daca va intrebati si care sunt cei mai mari devoratori de playlisturi pentru sport, in Norvegia, Islanda si Suedia au fost reperati cei mai avizi consumatori. Locuitorii din SUA sunt de abia pe locul zece in acest clasament.

Cele mai populare piese intr-un playlist pentru sport

Eminem – “‘Till I Collapse”

Kanye West – “POWER”

Drake – “Jumpman”

The Chainsmokers – “Closer”

Calvin Harris – “This is What You Came For”

Rihanna – “Work”

Sia – “Cheap Thrills”

The Weeknd – “Starboy”

Beyoncé – “7/11”

David Guetta – “Hey Mama”

Cititi si: “Muzica de marti: Kate Moss si muzica”!

Foto: imaxtree.com

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here