Xiaomi 11T: descoperă un telefon pentru fotografii și clipuri Cinemagice

0

Influencerii sunt voci tot mai puternice în zilele noastre. Cu siguranță, îi urmărești datorită conținutului creativ pe care îl produc. Mulți dintre ei au nevoie doar de un smartphone pentru a se poza și filma. Da, este posibil și fără a investi în aparatură foarte scumpă. Află că Xiaomi a lansat în această toamnă un flagship destinat creatorilor de conținut. Se numește Xiaomi 11T și cu ajutorul său poți obține fotografii și clipuri Cinemagice. Ce înseamnă acest lucru? Descoperă în rândurile următoare.

#Cinemagic, filmări și fotografii perfecte în orice împrejurare

În primul rând, trebuie să știi că misiunea Xiaomi este să ofere tehnologii de top la prețuri juste, iar noul smartphone, Xiaomi 11T, disponibil și în România pe mi-home.ro, le aduce specificații Cinemagice tuturor.

Fotografiile și clipurile video sunt incredibile, datorită setup-ului de camere performant. Vei găsi o cameră principală de 108MP, un senzor ultra-wide de 120° și unul telemacro 2X. În plus, Xiaomi 11T îți pune la dispoziție și o gamă variată de moduri și filtre inteligente cu ajutorul cărora vei obține efecte Cinemagice. Time-Freeze te ajută să îngheți porțiuni din ecran, Night Time-Lapse să surprinzi cerul înstelat al unei nopți senine de vară, în timp ce Magic Zoom este un efect desprins din filmele de la Hollywood. De asemenea, sunetele pot fi izolate în timpul filmărilor, datorită funcției Audio Zoom. Iată și o scurtă demonstrație realizată 100% cu Seria Xiaomi 11T:

De acum, poți realiza și tu astfel de videoclipuri, prin intermediul unui studio foto-video în miniatură pe care îl ai mereu la dispoziție, în buzunar sau în geantă.

Xiaomi 11T: Display și viteze Cinemagice

Pentru redarea de conținut premium vei avea nevoie de un ecran pe măsură. Xiaomi 11T îți oferă unul dintre cele mai performante display-uri ale momentului. Este vorba despre un AMOLED plat de 6.67’’ cu rată de refresh de 120Hz. Tehnologia HDR 10+ îți va aduce o claritate de cristal și peste un miliard de culori. Display-ul lui Xiaomi 11T are și funcții de protejare a ochilor, dar și o rată de răspuns foarte rapidă, de până la 490Hz. În plus, este protejat de cea mai performantă sticlă de securitate a momentului, Corning Gorilla Glass Victus.

Și pentru a realiza și edita filmări Cinemagice vei avea nevoie și de viteze mari de procesare, dar și de o baterie care să reziste. Xiaomi 11T te va impresiona și la acesta capitole, datorită procesorului MediaTek Dimensity 1200-Ultra și a bateriei masive de 5,000mAh. Aceasta din urmă se încarcă turbo la 67W și are nevoie de puțin mai mult de o jumătate de oră pentru a ajunge la 100%. Încărcătorul este inclus în cutie. Xiaomi 11T este disponibil în trei variante de culoare: Meteorite Gray, Moonlight White și Celestial Blue.

Am lăsat prețul la final, pentru că și acesta este unul surprinzător de accesibil pentru specificațiile pe care Xiaomi 11T ți le pune la dispoziție. Telefonul, în varianta 8GB+128GB costă doar 2.399 lei, în timp ce pentru varianta 8GB+256GB va trebui să plătești cu numai 200 de lei mai mult.

Sursa foto: Xiaomi

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here