Zigzagul Missoni implineste 60 de ani

0

Missoni, brandul a carui amprenta usor de recunoscut o reprezinta tricotajele comode cu imprimeul specific in zigzag, sarbatoreste 60 de ani de spus povesti colorate. Sarbatoarea Missoni este una discreta si se concentreaza pe noua directie imprimata campaniilor de toamna: o viziune moderna, orientata spre viitor, atat pentru linia principala Missoni, cat si pentru linia tanara M Missoni.

Stella Tennant, a carei fizionimie angulara frapeaza intotdeauna, a fost aleasa sa reprezinte linia principala, impreuna cu viziunea britanicului Alasdair McLellan. Pe o plaja stancoasa si pustie din Cornwall, o structura cubica a fost construita cu zigzagurile Missoni in minte. Contrastul dintre cele doua este atat de frapant, incat parem in scena unui film science fiction.

(foto: FGR)

Iar pentru linia tanara, M Missoni, modelul Kirstin Liljegren a fost fotografiata pe strazile Barcelonei de Viviane Sassen. Influentele colectiei cu mixuri ingenioase de printuri se intorc la personalitatile iconice din anii ’70 si ’80, ca Annie Lennox si Debbie Harry. Piese din noua colectie sunt disponibile in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City.

Poate ne-am fi asteptat ca celebrarea a 60 de ani de succes sa fie pentru Missoni o ocazie de extravaganta, asa cum ne-au obisnuit alte branduri. Insa anul 2013 a inceput cu vesti grele pentru familia Missoni, cu disparitia intr-un accident de avion a lui Vittorio Missoni si a sotiei sale, urmata de moartea fondatorului brandului, Ottavio Missoni, in varsta de 92 de ani. In consecinta, conducerea creativa a fost preluata de Margherita Missoni, in varsta de 30 de ani, care tocmai asteapta primul copil. Iar marcarea evenimentului, aleasa de Margherita, a fost una discreta si in ton cu personalitatea Missoni de-a lungul anilor.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here